Legetøjsflyet


Sidste sommer arbejdede jeg meget med min far i haven. Vi havde planlagt at bygge en pavillon til min mor, der var syg på tidspunktet. Da vi gravede haven op, stødte jeg på en lille skrøbelig figur. Efter at have børstet den lidt af, kunne jeg se, at det var resterne af et fly. Den venstre vinge og noget af halen er knækket af, og kun én af propellerne kan dreje rundt, men jeg kunne ikke dy mig for at beholde denne skat. Jeg ved ikke, hvem der har boet i vores hus før os, men jeg ved, at her har været en købmand og at de har haft rigtig mange børn. Jeg kan næsten se den lille dreng for mig - han løber rundt i haven blandt æbletræer og skyder tyskere med sit krigsfly, helt uvidende om, at vi 100 år senere lærer tysk i skolen. Jeg ville virkelig ønske, at jeg vidste, hvem flyet tilhørte.

Igen gør jeg opmærksom på min fine facebook side, hvor man kan se endnu flere billeder og læse nogle af mine tanker om alle mulige karriere-mæssige ting. Tjek den ud og synes godt om den ved at klikke på "facebook" linket ude i højre side, det vil gøre mig utroligt glad!

14 kommentarer:

 1. rigtig fedt billed! of fly.
  :)

  SvarSlet
 2. Åh, virkelig smukt og nostalgisk!! Sådanne fund sætter virkelig tankerne i gang om fortidens tanker og bekymringer!

  SvarSlet
 3. Skide fint billede. HVORDAN gør du din youtube linje hvid?

  knus

  SvarSlet
  Svar
  1. dette ville jeg virkelig også værdsætte at få svar på. har spurgt om det en gang før :)

   Slet
  2. Jeg tror, at jeg har overset jeres kommentarer - jeg bruger HTML til at indsætte YouTube-videoer. Jeg gør den ikke hvid, jeg undlader bare baggrunden. Man kan desværre ikke indsætte HTML-koder i kommentarer.

   Slet
  3. nååårh, men hvordan undlader man baggrunden? :)

   Slet
 4. Åh så fint.
  sv: Åh vad underbart! Mumin-muggarna är verkligen fina. :D
  Hoppas att du vill följa fotobloggen & fortsätta att kommentera!
  Kramar. <3
  photos-by-becka.fotoblogg.nu

  SvarSlet
 5. Bedårende!
  Det minder mig om filmen Le Fabuleux Destin d'Amélie Poulain, hvor hun finder en æske med tinsoldater og billeder i sin væg, og så finder hun ud af hvem der boede der før hende og afleverer den til ham ved at lægge den i en telefonboks og ringe til den mens han går forbi. Han græder da han finder den:-)

  http://leaemilieh.blogspot.dk/
  http://carolineandlea.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh du har ret, jeg elsker den film højere end noget andet!

   Slet
  2. Den er så skøn og livsbekræftende!:-)

   Slet