♡ lovestory om mine lår ♡


Dette er en vaskeægte lovestory omhandlende mine kære lårbasser. For at være en del af det moderne samfund, vil man gøre sig klog på at følge nogle ret specifikke regler - jeg plejer at omtale dem som "tumblr-reglerne". Når piger er mellem 10 og 20 år gamle, skal man helst skal være så skelet-tynd, at man kan se både kravebenene og ryghvirvlen. Vi skal også have et stort mellemrum mellem lårene. Princippet er mere eller mindre at ligne et narko-vrag. Som fotograf synes jeg faktisk, at det ser pænt og skrøbeligt  ud - det kan give nogle fantastiske billeder. Dog kommer min humanitet frem, når jeg skal ytre min endelige mening, for ingen skal efter min mening ligne et skelet på den måde. Heller ej skal de tvinges til at tro, at det er sådan, man skal se ud. Selvom at jeg dybsindigt stræber efter at være med på "jeg-ser-syg-ud"-moden, har jeg været nødt til at affinde mig med, at mine lår er uadskillelige. De er meget tætte venner, og jeg har for længst givet op i forsøget på at skille dem ad.

25 kommentarer:

 1. Åh, dine lår er jo som skab for hinanden, (haha, god humor!)

  SvarSlet
 2. Du er simpelthen det mest cool menneske på denne planet, gid der var flere som dig - UADSKILLELIGE BEN FOR THE WIN! ;-)

  http://skrevetafnanaa.blogspot.dk/

  SvarSlet
 3. hmm.... jeg må give dig ret! Det kan irritere mig, hvordan f.eks. de sociale medier, kan påvirke os så meget. Jeg ser tit billeder på Facebok, med tekst så som: "A Cola or collarbones? Cake or a gab between your legs?..." osv! Jeg HAR både et mellemrum mellem mine lår, og for tydelige kraveben, men det gør ikke mit liv en disse federe. Nej faktisk slet ikke, for jeg er undervægtig, og kæmper med at tage på! Så jeg synes også at det på en måde er uretfærdigt over for dem der kæmper med det modsatte...

  / Patricia

  SvarSlet
 4. "Hul" mellem lårene er ikke pænt.. Så er man simpelthen bare for tynd! Selvfølgelig er der nogen der er tynde naturligt, og de er også smukke selvfølgelig!! Kan også sagtens se det "fede" rent kunsnerisk, men at blive usund i sin stræben efter det er bare ikke godt. Mine lår er også gode venner! Og jeg kan også godt lide dem ;D

  SvarSlet
 5. hvor er du sej, sonja!!!

  SvarSlet
 6. den forbudte kærlighed er den vildeste!

  SvarSlet
 7. Sådan syntes også det er forkert, så respekt tl dig...selvom jeg selv har model ben og får ros for dem hele tiden.


  http://hendedendejliges.blogspot.dk/

  SvarSlet
 8. Ih, du er så skøn, Sonja! Dette indlæg gjorde mig helt glad! :D

  SvarSlet
 9. Elsker det! Mine lår har altså osse et tæt forhold.

  SvarSlet
 10. mine lår er også helt forelskede i hinanden!

  SvarSlet
 11. På trods af at jeg sagtens kunne veje 5 eller 10 kilo mere, uden at det ville gøre nogen skade, så kan jeg faktisk præstere at mine lår næsten rører hinanden. Så jeg tør ikke tænke på, hvor tynd man skal være for at de overhovedet ikke rører hinanden!

  SvarSlet
 12. Jeg er faktisk allerede tynd nok i forvejen og mine lår rører hinanden. Man skal da have en mindre spiseforstyrelse hvis de ikke skal røre ved hinanden? Jeg kan se hvordan man let kan have synlige kraveben og rygsøjle, selv har jeg begge (selv jeg sjovt nok lever af McDonalds og chokolade -dog ikke sammen), men tror det der med mellemrum mellem lårene er et meget urealistisk og usundt ønske. Desuden synes jeg bare det ser mærkeligt ud med mellemrum, men det er måske bare mig...

  ~scentofpetrichor.blogspot.com

  SvarSlet
 13. Dette indlæg for virkelig sat tankerne i gang. Jeg synes virkelig at du har ret Sonja!

  SvarSlet
 14. Jeg synes virkelig, at det er et finurligt og kært indlæg! Du er så genial Sonja.

  Dog vil jeg sige, at jeg virkelig synes, at skeletter og knogler er yndige. Jeg har nok lidt den samme mening som dig, sådan behøver man ikke se ud. Men jeg kan ikke lade være med at stræbe efter det.

  SvarSlet
 15. Mine ben rører ikke hinanden overhoved, men det gør mig ikke usund? Ligesom det heller ikke gør jer sunde, at jeres ben rører hinanden.
  Og nej jeg er ikke en anorektiker, som ikke spiser noget. Jeg er madglad, og det vil jeg altid være :)

  SvarSlet
 16. Bliver lidt irreteret når jeg læser dette indlæg og folks kommentare. Jeg har mellemrum mellem mine lår, og ja jeg tynd, men jeg ligner bestemt ikke et skellet! Jeg spiser normalt og har ingen form for spiseforstyrrelse og har aldrig haft det. Når i bruger ordet skellet burde i tænke jer om, for ingen af jer ville blive specielt glade for at se et sted at nogen skriver at man må være tæskefed hvis man ikke har mellemrum.
  Det er sjovt at man ikke må kalde folk fede, men det gør ikke noget den anden vej.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det skal lige siges at jeg ikke er ekstremt tynd eller noget, jeg har bare altid været en smule undervægtigere end andre.
   Og jeg har intet imod dem som ikke har mellemrum.

   Slet
  2. Jeg mindes ikke at have kritiseret tynde folk i mit indlæg. Alt jeg skrev var, at folk der tror, at de ikke ser rigtige ud, hvis de ikke har et mellemrum mellem benene, tænker forkert. Der er derimod intet galt i at have naturligt mellemrum mellem benene eller at være naturligt tynd.

   Slet
  3. Tror ikke, hun mente dit indlæg, men nogle af kommentarerne
   Og det såkaldte 'thigh gap' har faktisk mere at gøre med ens knoglebygning end hvor slank man er. Der findes flere mennesker, der er lettere buttede, som stadig har hul mellem lårene - og igen omvendt, findes der også undervægtige mennesker, der simpelthen ikke kan få det, før de er på et ekstremt usundt plan af undervægtig.

   Slet
 17. Man kan da ikke selv gøre for, at man har et thigh gap, så jeg synes ikke det er fair, at man skal kaldes 'skelet-tynd'.

  SvarSlet