søndag aften


Jeg sidder her på mit mørke og kolde værelse med en kop te. Jeg har været nødt til at tænde for radiatoren - efteråret er frygteligt i temperatur men utrolig smukt på så mange andre måder. Jeg lytter til god musik og arbejder med noget kedeligt. Tænk at noget kan være så kedeligt, at det faktisk endte med at stå i vejen for mit ellers så gennemplanlagte kreative indslag til dagen. Jeg bliver mægtig ked af det og skuffet, når jeg skal gøre det nødvendige og kedelige i stedet for det sjove. Senere skal barometeret redde min dag - jotak!

16 kommentarer:

 1. Ak, ja. De voksne siger altid, at kede sig er så godt - men hvordan kan det være det?

  Selv sidder jeg og nyder en Sprite, venter på at Felix springer og kigger på dit virkelig inspirerende portfolie.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja for pokker. Jeg bliver også fortalt, at kloge folk aldrig keder sig. Det sætter mig ikke ligefrem i et godt lys! Felix, er det ham, der skal springe i faldskærm helt ude fra rummet af? Og tusind tak!

   Slet
 2. I hvilket program har du lavet din header i? :)

  annafriemann.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har brugt Photoshop CS6 - men jeg er ret sikker på, at man kan bruge de fleste redigeringsprogrammer. Måske endda bare paint! :-)

   Slet
  2. Jeg søger nemlig efter en spændende skrift til en header, og kan virkelig godt lide den skrift du bruger, og har ledt overalt. Eller næsten da :-)

   Slet
  3. Nej, det er bare CS6. Men glo lige dafont.com, de har en hel masse fede skrifttyper!

   Slet
  4. Altså, hvis du prøver at downloade det ulovligt, kan jeg ikke hjælpe dig - men du kan vist nok få en trial på 30 dage på Adobes hjemmeside. :-)

   Slet
 3. sådan er livet (og arbejdslivet) vist, der er sjove og mindre sjove ting, man er nødt til at gøre.
  fint design forøvrigt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jotak - men igår lagde jeg mærke til, at mine og dine knapper er ret ens (de grå dér), så jeg laver dem nok om på et tidspunkt. :-)

   Slet
  2. det har du ret i, det så jeg også. men du behøver ikke lave dem om, jeg har nemlig lavet noget andet nu. :)

   Slet
 4. Rigtig fin blog! :-D
  Kig forbi hvis du har lyst! :-D
  (hvor redigere du dine billeder?)

  SvarSlet
 5. @Stine: Tusind tak! jeg vil hellere end gerne kigge forbi, men din profil er ikke offentlig. Jeg redigerer alle mine billeder i Photoshop CS6.

  SvarSlet
 6. åh! sikke et fint billede. stemningen er bare hyggelig, det stråler bare.. elsker det! Og koppen er jo noget så fin!

  SvarSlet
 7. Sonja, jeg elsker simpelthen den perfektionisme, som din blog udstråler for tiden. Den er så lækker!! Men jeg håber, du måske kan hjælpe mig lidt med noget HTML, da det simpelthen driller mig alt for meget! Der er som om, der kommer et indhak, når jeg sætter processlinjen fra youtube ind i mine indlæg under billeder. Har du en idé til, hvad jeg kan gøre?

  Masser af efterårsknus.
  Katrine

  SvarSlet