nuværende arbejdsplads


Dette er stedet, hvor jeg tilbringer størstedelen af mine ugedage på at arbejde. Det hedder HMJ-design, og det ejes af en herlig gut kaldet Henrik, der rejser rundt i verden og importerer håndlavede møbler og andre kulturrige sager, som man ikke kan få i IKEA eller ved den lokale købmand.


Han sælger mest til zoologiske haver eller steder med behov for afrikansk og indisk udseende møbler som Randers Regnskov, men privatpersoner handler også hos ham. Selv har jeg en million af hans møbler stående i mit hus, og jeg har også købt en taske eller to derhenne.


Mit job er at fotografere møblerne og hjælpe til med at rydde op hist og her. Jeg er der i en praktikperiode, hvilket desværre betyder, at jeg ikke får løn for det. Men på den anden side kan jeg få fri næsten når som helst, og jeg kan også arbejde hjemmefra, hvis det lige er dét, der frister.


Jeg kan rigtig godt lide at være her! Det er fedt og anderledes end et job i Netto, og så arbejder jeg sammen med nogle ekstremt søde folk, der er rare at være sammen med. Men jeg skal forhåbentlig ikke fotografere møbler resten af mit liv. Nu har jeg efterårsferie, og det er bare skiderart! Så skal jeg sove.

9 kommentarer:

 1. Hej Sonja :) Jeg ville høre hvordan du har fået dit eget domæne på din portfolio. er ved at sætte min egen op (også med 4ormat), men synes ikke lige at jeg har lyst til at have 4ormat stående i url'en !
  Hilfe bitte!! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Domænet har jeg købt af nogen, der solgte det for mange år siden. 4ormat har en funktion, der lader dig binde siden sammen med eget domæne. :-)

   Slet
 2. Hvor ligger forretningen henne? Måske man skulle kigge forbi :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den ligger i Gl. Skørping! :-)

   Slet
 3. Det ser ud til at være et rimeligt fantastisk sted!

  SvarSlet
 4. Øv, det ligger alt for langt væk - men måske er det togturen værd? Jeg vil bestemt overveje det...

  SvarSlet
 5. Det ser vældig spændende ud.

  SvarSlet
 6. Hvordan har du lavet din portfolio? Den her http://www.lovdal.dk/mental

  SvarSlet
 7. Ej hvor ser det spændende ud! Man skal jo starte et sted ;)
  Kiggede igen på din portfolio (som jeg stadig synes er fantastisk) og vil bare som "konstruktiv kritik" sige, at der er nogle stavefejl i det engelske som måske ville være gode at rette :)

  www.libro-vitae.blogspot.com

  SvarSlet