Blondie


Jeg fotograferede idag min smukke veninde (og yndlingsmodel) Katrine. Vi smed hende i mine Creepers, en oldschool cowboyjakke og en sort hue og begav os ud på en nærtliggende legeplads for at skyde nogle uintentionelle hipster-billeder. Jeg ved ikke, om det ligefrem er mit bedste arbejde, men jeg er bestemt ikke skuffet over dagens billeder! Resten af serien ligger som altid på min portfolio.

In other news; jeg har været til infomøde på Medieskolerne i Viborg, og jeg er på alle måder overbevist om, at det er dér, jeg skal uddannes til fotograf. Men først skal jeg på School of Creative and Performing Arts i selveste New York City - det kommer tættere på for hver dag, der går. Jeg kan næsten ikke vente.

25 kommentarer:

 1. Så godt dit billede på facebook. Du er hamrende dygtig Sonja! Jeg håber, at du kommer til at udleve din drøm!

  SvarSlet
 2. Hvor er de super fine som altid!!

  SvarSlet
 3. Synes virkelig det er nogle flotte billeder!

  SvarSlet
 4. det virkeligt godt!
  http://marierodkjersfotoblog.blogspot.dk

  SvarSlet
 5. Wow! Så flotte! Hvor er creepersne fra?

  SvarSlet
 6. fine, fine billeder og et flot lys, du har fundet. sjovt, jeg var også på informationsmødet i viborg. var i tvivl om jeg kunne overkomme det, fem en halv time fra københavn, men jeg syntes også, det var rigtig godt. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var underligt, at jeg ikke så dig! Men ja, over fem timer hjemmefra er godt nok langt væk!

   Slet
  2. jeg havde en stor, blå jakke på, rygsæk, sorte jeans og sneakers på.. jeg tror, jeg så dig :) havde du ikke din far eller en eller anden med? ja, det er det, men så vil jeg heldigvis også kunne bo på det dér skolehjem eller hvad det nu hed :)

   Slet
  3. Jo, jeg var sammen med min far! Jeg tror virkelig ikke, at jeg så dig - men jeg er også altid helt vildt uopmærksom! Ja, jeg vil også gerne bo på skolehjem. Det er bare meget lettere! Og det anbefaler de jo også. Har du planlagt at søge ind? :-)

   Slet
 7. Meget flot. Som altid. Men bare lidt kedeligt. Noget, jeg altid har elsket dig for, var din originalitet. Dine billeder var simpelthen så geniale og satte sig virkelig fast på nethinden, FORDI at det var noget, man ikke havde set før. Her... Der mister de bare pusten.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg følger dig 100% - do not worry! Dette var en mindre photoshoot, der egentlig ikke var planlagt særlig godt. Jeg har mange cool og originale ting planlagt for fremtiden!

   Slet
 8. Det er rigtig ærgerligt at jakken ikke bare er oversize, men den er alt for stor. Det gør desværre at din veninde får kæmpe skuldre og et rigtig grimt størrelsesforhold, da hun er en slank pige, og i jakken ser hendes overkrop alt for stor ud.

  SvarSlet
 9. Rigtig gode billeder!
  Læste lige din tekst. Jeg går faktisk på medieskolerne i Viborg, og det er det bedste valg jeg har taget. Andre fotoskoler såsom kts eller fatamorgana ville ikke være nær så fedt som dette. Jeg kunne fortælle en masse omkring det, men jeg har et spørgsmål.
  Du bruge 4ormat som portfolio? Vil også gerne selv bruge det, men hvor meget koster det så man kan skrive sit domæne navn der? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har også indtrykket af, at det er det bedste sted at blive uddannet! Jeg tjekkede lige din blog, og dine billeder jo vildt smukke - jeg er ikke et sekund i tvivl om, at du går på skolen! :-)

   På 4ormat kan man købe tre forskellige "pakker". Uanset hvilken du køber, kan du forbinde din side med dit eget domæne - du skal eje domænet i forvejen, så du skal finde et sted, hvor de sælger domæne-navne. Jeg købte "lovdal.dk" af en eller anden gut for mange år siden! Tjek deres priser: http://4ormat.com/plans

   Slet
 10. RØVfede billeder!!! Og stort tillykke med din uddannelse :-)

  SvarSlet
 11. ELSKER din blog (dine billeder), du er så pisse dygtig!! Har længe savlet over dine billeder på Unge Fotografer, og er så glad over, at jeg endelig fandt din blog. xxx Du er en kæmpe inspiration.
  Følger dig selvfølgelig med bloglovin'
  Tillykke med din uddannelse forresten, det er min store drøm!

  Kig gerne forbi min blog.
  // annapedersenblog.blogspot.dk

  SvarSlet
 12. jeg synes dine billeder er så fine, godt arbejde!
  har du købt photoshop?

  mvh. katrine

  www.marsreconnaissanceorbiter.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak! Og jep, jeg købte Photoshop. :-)

   Slet
  2. ohh, okay, var det ikke dyrt? :-)

   Slet
  3. Jo, meget! Men man må vel betale, hvis man vil være prof. :-)

   Slet
 13. Jeg forstår ikke alt det der hipster noget. Alle snakker om det, men hvornår er man hipster?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er et mægtig godt spørgsmål! Jeg skrev faktisk et indlæg om det emne for et stykke tid siden. :-)

   http://eventyrlysten.blogspot.dk/2012/07/klicheer-i-gaderne.html

   Slet
 14. Sikke dog en lækker blog du har dig og nogen flotte billeder :-)
  Kig gerne forbi min hvis det lyster.
  http://camilla-soerensen.blogspot.dk

  SvarSlet