Aftryk 2013


Hvert år holder min så højt elskede efterskole en festival for andre kreative efterskoler og forbipasserende i Bælum (hvis der fandtes nogle af dem). På trods af at være alkoholfri, er Aftryk Festival en af de aller bedste ting, man nogensinde kan opleve. Aftryk er en blanding mellem et efterskole-ophold, en festival og den følelse man har, når man lige har opdaget noget helt fantastisk og nyt musik. I tolv herlige timer vandrede jeg rundt mellem venner, fremmede og andre glade gæster på græsset ved den gamle mølle. Når jeg var på vej op på efterskolen efter en weekend hjemme, var møllen altid det første, jeg kunne se i horisonten. Der blev gøglet, spillet musik, spist pomfritter, grinet, danset, og det hele sluttede af med en koncert af Dance With Dirt. Følelsen af at se gamle venner fra Randers, Århus og omegn var utrolig varmende om hjertet. Jeg savner tiden på efterskole, og jeg fortryder hver evig eneste dag, at jeg stoppede, før året var omme. Jeg er bare lykkelig og taknemmelig for, at jeg stadig har vennerne fra det halve år.

9 kommentarer:

 1. Lækker blog du har dig! Wow - er fastlæser. Håber selvfølgelig også, at du vil blive af min! Smid også gerne en kommentar - kys


  kathrineenggaard.blogspot.dk

  SvarSlet
 2. Shit hvor det sidste billede fantastisk!! <3

  SvarSlet
 3. Smukke billeder! Og ej hvor skægt at du var der! Jeg bor 10 km fra Bælum <3

  SvarSlet
 4. Må man spørge hvorfor du stoppede? Det lyder usædvanlig rart :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg stoppede pga. nogle irriterende problemer med angst! :-)

   Slet
 5. Du har virkelig et godt øje for fotografi og en skøn måde, at formulere dine ord på. Har virkelig læst din blog i evigheder, hvad skulle jeg dog gøre uden den! :-)

  SvarSlet
 6. Det lyder helt utroligt fantastisk Sonja, kan slet ikke vente til jeg selv skal på efterskole!

  Knus
  http://leaemilieh.blogspot.dk/
  http://carolineandlea.blogspot.dk/

  Ps. De billeder er bare ej. Bare EJ.<3

  SvarSlet
 7. Det sidste billede er ubeskriveligt!

  SvarSlet