✣ Soft Skin Fanzine ✣


"Sonja, vi er så trætte af at læse om at fotografere, vi vil høre din ærlige mening om for meget luft i chips-poserne eller de dér dumme hipsters, som du ikke kan lide!" - åh, jeg ved det, jeg ved det! Eventyrlysten er gået fra "idag gik jeg en fabelagtig tur i Danmarks smukke natur, imens vinden blæste indover mig med duften af tusind somre" til "idag gik jeg en tur, og så tog jeg et billede, se det på min portfolio". Jeg lover fra de inderste dele af mit hjerte, at bloggen snart igen vender snuden i retning af eventyr. Et eventyr så eventyrligt, at man slet ikke vil kunne forstå, hvorfor de tre små grise ikke er med. Jeg skal jo til New York, hvor jeg nok har begrænset tid til at blogge, så der vil være mange flere indtryk og tanker i hvert eneste indlæg.

Når det er sagt, følte jeg mig alligevel forpligtet til at fortælle jer alle, at jeg for første gang er blevet udgivet. Det er ikke noget særlig stort, men jeg emmer stadig af stolthed. Fanzinet hedder "Soft Skin" og produceres af Silvia Conde, der samler smukke billeder sammen i en flickr-gruppe, hvorefter hun publicerer det. Jeg har æren af at have mit billede i den aller første udgave. Jeg føler mig utroligt ydmyg - jeg synes slet ikke, at jeg er værdig til at have mit billede med i den smukke pulje af følelsesfyldte fotos. Hun har kun printet 50 kopier, men der er stadig få tilbage, hvis I har lyst til at købe et eksemplar her.

18 kommentarer:

 1. Sonja, jeg kender ingen som dig. Det er helt utroligt at du er nået så langt med din fotograf-drøm, og jeg synes det er så fedt at du ikke bare giver op. Har fulgt dig fra bloggens start og det er simpelthen så fantastisk og livsbekræftende at læse om en person som dig, der ikke bare sætter sig ned og flæber hvis tingene ikke lige går hendes vej.Du kæmper virkelig for at tingene skal fungere og det er jeg stor tilhænger af. Hvis der var flere i verdenen som dig, så ville verdenen være et bedre sted!

  Og selvom jeg elsker dit foto-eventyr, er det alligevel nice at høre lidt om din hverdag igen også ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. kærlighed til denne her kommentar!

   Slet
  2. Jamen for fanden da! Det er nok en af de dejligste straight-from-the-heart-kommentarer, jeg nogensinde har fået! Hvis bare jeg kunne forklare, hvor mange gange jeg har sat mig ned og flæbet - man lærer vel af sine fejl. Tusind tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive noget sødt, du gør min verden til et bedre sted!

   Slet
 2. Hold da op, tusind gange tillykke, det er virkelig beundringsværdigt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen altså, man er bestemt også lidt stolt!

   Slet
 3. Så det på facebook, og wow, jeg elsker deres side/tumblr/fanzine!

  SvarSlet
  Svar
  1. Silvia har et øje for smukke billeder - hun tager også nogle fantastiske selv!

   Slet
 4. det er bare så utrolig flot !

  SvarSlet
 5. Hi Sonja, unfortunately I can't understand anything, but I wanted to thank you for writing about the zine on your blog (:

  http://blog.silviaconde.com

  SvarSlet
  Svar
  1. I'm basically just telling people how amazing Soft Skin is - and I told them to go buy a copy if there are any left. :-)

   Slet
 6. jeg er vild med din skrivemåde! :) keep it up!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Christina, det vil jeg gøre!

   Slet
 7. Tillykke, det kan du være stolt af :)
  - Og det glæder jeg mig til.

  SvarSlet
 8. Kunne man få et link til din flickr? Det kunne være spændende at følge dig der!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er såmænd bare flickr.com/SonjaLovdal - men du skal vide, at jeg kan være ret dårlig til at opdatere den! Følg hellere min facebook-side! :-)

   Slet
 9. Fantastisk!

  Knus
  http://leaemilieh.blogspot.dk/
  http://carolineandlea.blogspot.dk/

  SvarSlet