Ditte & Marie @ Skråen


Smukke Ditte og Marie, som jeg tidligere har fotograferet, spillede igår aftes på Skråen i Band Battle finalen. Jeg havde lovet at tage et par billeder af dem, så det gjorde jeg. Jeg endte med at hygge mig enormt meget med alle de dejlige folk fra rundt omkring i Aalborg. Jeg tog hjem ved 1-tiden efter 5 og en halv times god musik og godt selskab. Dette indlæg er til både for at vise jer, hvor god jeg er blevet til koncertbilleder (selvtilliden er i top, hva' Sonja?) og for at fortælle jer, at Ditte & Marie nu også har oprettet en facebook-side, hvor I kan høre noget af deres musik. Hvis I har lyst til at se resten af billederne samt billeder af vinder-bandet Det Grønne Apotek, kan I tjekke min portfolio som altid!

4 kommentarer:

 1. Hej Sonja. Jeg har fulgt din blog længe, og set den forandre sig mange gange. Lige fra layout til blogskift. Jeg startede med at følge den, da du så søgte efter nye sjove ting til din bucketlist på gSm (du havde vidst nok en blog engang som handlede kun om din bucketlist).

  Når men tilbage til min pointe med min kommentar. Jeg har altid beundret dine billeder og tanker meget, og jeg har fandt det eventyrligt at følge med i din blog. Jeg ved ikke, om det er det fordi du er blevet ældre eller mere professionel, men i hvertfald savner jeg den måde, som du engang bloggede. Det virker ikke som om, at du har dig selv med i dine indlæg.

  Jeg håber, at du vil lave flere indlæg om dine tanker og meninger for det er noget, som jeg beundrer din blog mest for! Udover det skal du da også lige have ros for hvor dygtig du er blevet med billeder og det tekniske. Haha, det misunder jeg dig.

  - Jeg er ikke anonym som mange er, når de skriver både ris/ros, fordi jeg vil stå ved det, jeg siger :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Johanne! Tuuusind tak for kritikken! Jeg er godt klar over, at jeg er drevet lidt væk fra den finurlige og personlige blogging, som jeg engang lavede, og det gør mig også lidt trist, når jeg læser mine 5 linjer lange indlæg med mere praktisk info end følelser og personlighed.

   Nu skal jeg jo snart til New York, og jeg håber lidt, at jeg får tid til at blogge om mine tanker om alt det nye, der kommer til at ske på de 3 uger! Flere indlæg om tanker og meninger er på vej - jeg håber virkelig, at du vil blive ved med at følge med! Jeg er rigtig glad for, at du siger din mening. Jeg bliver altid glad for at få en idé om, hvad folk godt kan lide at se og læse. Tak! :-)

   Slet
  2. Jeg må sige, at jeg venter spændt på, hvad der sker, når du kommer til New York, da jeg jo også bare generelt elsker at se dine billeder.

   Hvis du vil høre mit bud til en form for blanding mellem dine personlige indlæg og dine mere "tekniske" photoshoot's kunne det være, at du også tog nogle billeder, som mere var fra dit eget liv, så alt ikke virker så opstillet. Nu vil jeg lige give et eksempel, da det virker ret negativt sagt, haha, men det er det ikke ment. Engang viste du billeder fra en sø ved din gamle efterskole, og der skrev du, hvad den betød for dig, og hvad du tænkte på, når du så den. Det indlæg gav virkelig en et billed omkring, hvilken slags person du var, og hvad dine tanker var. :)

   Slet
  3. Det er lige præcis dét, jeg har lyst til at gøre med mine billeder - der skal hænge nogle følelser sammen med dem, og jeg skal skrive og forklare mere om oplevelser i stedet for bare photoshoots. Det lover jeg at gøre, for det er også meget vigtigt for mig! :-)

   Slet