New York: first days


Jeg har allerede været i det store æble i 24 timer - tiden flyver, når man skal se det hele. Rejsen var virkelig lang. Omtrent 10 timer bag én af de personer, der læner deres sæder så langt tilbage som muligt under hele turen. Dagen idag blev fyldt ud så meget som muligt. Vi tog en taxa til Central Park, hvor jeg insisterede på at finde H.C. Andersen og Alice i Eventyrland statuerne - og jeg fandt dem! Jeg tog et virkelig fint polaroidbillede af Alice i Eventyrland statuen, fordi jeg simpelthen elsker både historien, Disney-filmen og Tim Burton-filmen. 

Efter vores "lille" tur i parken, stødte vi ind i det sædvanlige weekend-marked, hvor jeg mødte en fantastisk flink glaskunstner ved navn Avi. Han lavede det smukkeste glaskunst til at hænge op, og både min far og jeg købte et stykke. Jeg er beæret over, at jeg fik lov til at fotografere Avi - egentlig føler jeg meget for at skrive et indlæg om ham og hans historie, men det gemmer jeg til en anden god lejlighed. 

Prisen for dagens bedste oplevelse går uden den mindste tvivl til butikken Superhero Supply Company i Brooklyn. En butik, hvor man kunne købe mod, usynlighed og evner til at flyve på dåse samt vaske ægte kapper eller anti-tyngdekraft. Butikken var meget lille, men det betød ikke, at der ikke var plads til skjulte døre, magiske pengeskabe eller en devillainizer. Jeg blev devillainized, så jeg nu er ethundrede procent sikker på, at jeg ikke er en superskurk - det er jo rart nok at vide!

Som en sidste lille note, vil jeg lige fortælle jer, at jeg regelmæssigt lægger billeder op på instagram - hvis det tynder ud i mine opdateringer her på Eventyrlysten, vil I helt klart finde et par billeder af mine New York-eventyr på min instagram-profil.

16 kommentarer:

 1. Hvad hedder du på instagram? :)

  Fjordhestenidaogmaja.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Wow nogle vilde billeder! Virkelig flotte!!!

  SvarSlet
 3. Utrolig stemningsfyldte billeder - billeder fra fly er så smukke!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har også ventet længe på at få det billede! Tak!

   Slet
 4. Det ville være løgn hvis jeg sagde jeg ikke er misundelig! Virkelig flotte billeder, og hvor er det fedt du deler det her eventyr med os!

  SvarSlet
 5. Virkelig flotte billeder! :-)

  nikolineanine.blogspot.dk

  SvarSlet
 6. Du er så heldig at være derovre!!

  http://pernillefriis.blogg.se/

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg føler mig også heldig!!

   Slet
 7. Skolen i New York virker på alle måder så interessant. Overvejer også at tage et par uger til New York næste sommer, og bo hos min onkel, og selvfølgelig tage nogle fotograferings kurser. Men nu høre jeg om denne skole "School of Creative and Performing Arts", hvilket lyder ekstremt spændende. Derfor ville jeg høre dig, hvordan du deltager. Altså skal man optages eller?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvis man søger ind på de avancerede hold, skal de se nogle af dine billeder, så de kan vurdere, om du er god nok - men kravene er ikke spor hårde. Ellers er der ingen optagelseskrav udover alder (13-18 år).

   Slet
 8. Hvilket objektiv har du brugt til at tage disse enormt stemningsfulde og sigende billeder med? :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror, at jeg tog dem alle med mit 24-70mm f/2.8! Og tak!

   Slet