halloween photoshoot, "MENTAL"


I anledning af, at det snart er halloween, havde jeg forleden dag gang i en halloween-inspireret photoshoot med min veninde Anna, som er en af mine yndlingsmodeller. Vi lod os inspirere af filmen "Shutter Island", anstalter og generelt bare gyserfilm-stemninger. Vi fandt frem til en forladt grund her i Aalborg, og det hele endte med at gå lidt op i Urban Exploration, hvilket er noget, jeg elsker inderligt, da det jo i sandhed er at gå på eventyr! Der var to enorme bygninger - den ene bygning var der næsten intet tilbage af. Den bestod af et tag og et par stolper. Så var der også enormt mange containers små skure med forskellige opstillinger af møbler. Grunden var meget større, end jeg troede den var, da vi (helt lovligt) smuttede ind gennem et hul i hegnet. Og der var selvfølgelig spindelvæv over det hele. 


Selvom at det var midt på dagen, var vi skidebange for at åbne døre til ukendte steder. Vi forventede zombier, andre slags monstre eller sure hjemløse mænd. Heldigvis overlevede vi, men vi fik os nogle små chok, da vinden fik det til at lyde som om, at der var nogen, der bankede på den store dør, der førte ind til et mørkt lagerrum. Vi fotograferede i 2 lange timer, og det var virkelig spændende og fedt med en anderledes location. Jeg vil anbefale alle, der bor i eller omkring Aalborg at undersøge det lidt - det ligger på Annebergvej, og jeg regner ikke med, at de river det ned foreløbig. Hvis I har lyst til at se resten af billederne i billedserien, kan I se dem på min nye portfolio, her.

5 kommentarer:

 1. Jeg har kigget på resten af billederne. Jeg er vild med det billede hvor hun sidder ned. Hendes blik og selv rummet miner mig om et slags syndsigehospital, hvilket er præcis lige det 'Shutter Island' handler om. Hvor er du bare god!

  SvarSlet
 2. Elsker hvordan du har tænkt dig at køre bloggen & elsker dit portfolio! :)

  SvarSlet
 3. Jeg er fuldstændig enig med Sophie! flotte billeder :-)

  SvarSlet
 4. Jeg elsker det hele Sonja. Dit nye layout, dine indlæg, dine billeder, din portfolie. Det hele... Du er fantastisk!

  SvarSlet
 5. Elsker dit portfolio - det billede, hvor hun står med et fjollet smil på læben midt i alt rodet... jeg er solgt!

  SvarSlet